joi, 15 noiembrie 2007

Ţintă dublă pentru Wayne Rooney


Desi accidentat Wayne Rooney nu concepe sa nu se gandeasca la cele 2 tinte pe care le are in acest sezon,trofeul Champions League si Campionatul Angliei.
Jucatorul in varsta de 22 de ani a suferit o accidentare la calcai ce il va tine departe de gazon pana in luna Decembrie.Chiar daca marcase numai putin de 8 goluri in ultimele 7 meciuri aceasta accidentare nu l-a descurajat foarte mult si spune ca atunci cand isi va reveni va avea aceeasi prestatie pe care a avut-o si inainte de a se accidenta.
''La fiecare inceput de sezon noi avem numeroase tinte,sa ajungem cat mai departe in competitiile in care participam si daca putem sa le si castigam,de aceea anul acesta avem obiective principale castigarea trofeului Champions League si Campionatul in Anlgia.Inca un trofeu care ni-l dorim dar care nu este la fel de important ca primele doua este Cupa Angliei.Pana acum cel mai important trofeu pe care l-am castigat a fost Campionatul Angliei,dar ca orice jucator imi doresc din ce in ce mai mult,asa ca anul acesta imi doresc foarte mult sa castigam si Uefa Champions League.''a declarat Wayne Rooney.

Un comentariu:

Anonim spunea...

unde e autorshipul.... cu siguranta majoritatea articolelor sunt citate din diverse surse sau cel putin inspirate...daca tot vorbim fotbal hai sa vad un punct de vedere, o opinie personala...blogul nu este tot un pretext de copy paste ...spune-ne tu ceva de manchester united..ceva ce nu putem sa citim daca dam un search pe Google.